Eladás Hotel, Rostovo, Central Bosnia, Bosznia es Hercegovina, Rostovo b.b.

Eladás - Cod. 34899

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 59000 m²
  • Szobák száma: X
  • Emelet: X

A központot 2006-ban felújították és a téli időszakban kezdték működésbe hozni. 2008-ban gazdagítottuk sportolási és kikapcsolódási szolgáltatásainkat, amelyek egy túraútvonalat, kerékpárútvonalat (hegyi kerékpárokat bérelhetnek a szállodában) és lovaglást kínálnak. A szálloda előtt teniszpályák tartoznak és télen fűtöttek, hogy vendégeink élvezhessék. A sportcsapatok és az egyes csoportok számára a sportcsarnokot kínáljuk, amelyet télen melegítenek a fedett futball, kosárlabda, röplabda és kézilabda számára. Rostovo, a tiszta levegő és az érintetlen természet az "Air Spa" néven ismertté válik, amelyet a Rostovo-ban töltő emberek gyógyíthatnak. A szálloda belsőépítészetét 2008-ban újították fel, és egy további szökőkút és kandalló télikert épült, növelve az éttermi férőhely kapacitását, és alkalmassá teszi esküvők és egyéb ünnepségek alkalmasságára.
A "Rostovo" síközpont két SIDRO sífelvonóval rendelkezik, amelyek kapacitása 1500 síelő óránként. Az egyik 500 méter hosszú, a másik 900 méter. A sípálya 100 méterre található a szállodától. A sípálya ideális kezdőknek és rekreációs síelőknek. A pálya alapja füves, így kevés esély van az égbolt sérülésére vagy károsodására. A pálya fényvisszaverőkkel rendelkezik, így az éjszakai síelés is lehetséges.
A szálloda szállása luxus kétágyas, háromágyas és négyágyas szobákat kínál. A szobák felszereltsége: mosdó, műholdas televízió és telefon.
A szálloda 100 fős téli-nyári kerttel rendelkezik, amely kilátást nyújt a sípályákra és a nyári szezonban különféle üzleti találkozók, konferenciák és bemutatók számára. A szállodában is található egy kávézó, étterem, luxus felszerelt fitneszközpont és szauna.
 A falu házakból és vízimalomból áll, és jelenleg építés alatt állnak hiteles kovácsműhely, fejőház és lóállomány. A téli időszakban a vendégek a szánkózást a falu környékén, tavasszal és nyáron pedig rekreációs és sport lovaglással és lovaglással tölthetik el. A falu érdekes mesterségeket tartalmaz a múltból, beleértve az őseink és házi állatok által használt eszközöket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB