Bérlet Raktár/Csűr, zona industriale, Banja Luka, Bosznia es Hercegovina, Cara Dusana 147, Trn

Bérlet - Cod. 30182

  • Tipus: Raktár/Csűr
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Által kiadott építési / hall a régi úton Banja Luka-tang bejáratánál az ipari zóna, a felszínen és a föld 600m2 2000m2 csarnok 1990-ben épült. A folyosón van egy melléképület (ház) az emeleten alkalmas iroda, részeként a terem egy nagy parkoló a hozzáférést kamionok. Termelésre alkalmas, tároló vagy nagykereskedelmi végzett a telepítés és a fűtés.

Az épület két év alatt volt a bérleti volt, és felújították 2014 júliusában, használatra kész egy kulcsrakész, van egy közös konyha, amely képes befogadni a nagy számú munkavállalót, négy iroda a csarnok és két WC. Ez két részből áll, az első úgy van kialakítva, hogy töltse be az árut, és hozzáfér a kamionok és a teherautók, míg mások alkalmas arra, hogy kellemes körülmények között, de azt is használható tárolásra finom árut.

Három bejárata a terem is, az egyik az első, a fő utca tehergépjárművek, közbenső és a dolgozók számára a személyzet és egy extra a uzgibom a targonca.

Mögött a hallban van egy kereskedelmi és lakóépület, amely a kazánház, a földszinten és a két nagy terek tárolásra, míg az első emeleten van egy szoba két kisebb szoba kialakítva irodák vagy hálószoba és egy nagy szoba, egy fantasztikus kilátással, amely lehet használni, mint a fő iroda a nappaliban. Az emeleten is egy wc / fürdőszoba és a konyha.

A ház úgy van kialakítva, hogy lehet használni a közigazgatási hivatal, vagy melléképület az élet.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB